Calendar Planner Personalizat - Mediu

Planner mediu pentru organizarea anului 2023 cu dimensiunea de 40 x 65 cm
44,00 lei

*Vă rugăm să încărcați grafica pentru personalizarea planificatorului. Rezoluția optimă este de 2836 x 360 pixeli. Fisierele suportate sunt: jpg, jpeg, png, pdf, tif, tiff, psd, eps

NIVELE PREȚ - Cu cât cumpărați mai mult, cu atât economisiți mai mult
Cantitate 3+ 5+ 10+ 20+ 50+
Preț 43,00 lei 40,00 lei 38,00 lei 35,00 lei 28,00 lei
-
+

Meriti ca anul 2023 sa fie mai bun asa ca incepe sa-l planifici inca de pe acum! Aduna-ti colegii si faceti impreuna planul pentru un an in care sa depasiti noi recorduri!

Personalizeaza-ti planificatorul cu grafica proprie! Încarca grafica la rezolutia 2836 x 360 pixeli pentru a se îndra de perfect in antetul planner 2023.

Planner (planificator) personalizar pentru anul 2023 este ideal pentru planificarea eficienta a sarcinilor la birou sau personale!

Avand marcate lunile anului, numarul saptamanii si casute spatioase pentru fiecare zi a lunii, puteti nota si programa diverse actiuni /sarcini /activitati evenimente /lansari de produs /targuri și expozitii etc... pe parcursul unui an intreg, precum si concediile angajatilor, etapele proiectelor, zilele de nastere, intalniri, team building si orice alt ceva ce un trebuie ratat in anul urmator. Pentru o florarie poate sunt intportante zile precum inceperea anului scolar sau ziua indragostitilor iar pentru o firma de contabilitatea datele limita cand trebuie sa debuna declaratii sau bilanturi contabile.

Zilele libere legale sunt marcat dinstinctiv pentru a fi luate mai usor in considerare. Este o zi libera legala un moment oportun sa deschizi o cafenea? Raspunsul corect.... DEPINDE. Daca acea cafenea se afla intr-un parc in care oamenii isi petrec timpul liber... cel mai probabil DA. Daca se afla intr-o zona plina de birouri si inconjurata de institutii publice... cel mai probabil NU este o idee prea buna.

Partea superioara are o zona dreptunghiulara ce o puteti personaliza cu grafica proprie, poate fi logo-ul companiei dvs, un mesaj motivant sau un peisaj inspirant, orice va place voua mai mult! Dimensiunea imaginii incarcate pentru personalizarea planificatorului trebuie sa fie de 2836 x 360 pixeli.

Planificatorul este imprimat pe hartie de 120g/mp si are pe spate mai multe buline adezive pentru a-l putea lipi direct pe perete sau pe orice alta suprafata plana.

Iti place ideea acestui calendar planner 2023? Ar putea fi un cadou mult mai inspirat pentru partenerii de faceri decat o agenda care cel mai probabil va ramane nefolosita?

Alte dimensiuni disponibile:

Imens: 100 x 160cm

Foarte mare: 60 x 100cm

Mare: 50 x 79cm

Mediu: 40 x 65cm