Despre noi

Ce poate fi mai frumos decât perioada în care îți zburdă fluturii prin stomac și simți fiorii dați de sentimentele sincere de iubire?
Organizarea nunții este un pas important care se va concretiza cu un eveniment de vis, în care toate persoanele voastre dragi sunt alături de voi.
În momentul când începeți să vă organizați nunta, invitațiile joacă un rol important, în care vă aduceți aminte de primul TE IUBESC, prima întalnire romantică și de primii fiori.

La Pixeda, echipa noastră vă vine în ajutor cu idei creative, numeroase modele de invitații de nuntă, plicuri de bani, numere de mese și etichete pentru ca acest eveniment să fie organizat până în cele mai mici detalii.Ziua în care vă legați inimile pentru totdeauna este unică pentru fiecare cuplu. Tematica nunții, culorile și modelele vor reprezenta cele mai frumoase amintiri.

Pentru că nunta este un început frumos din viața voastră, la Pixeda puteți alege o gamă variată de produse: Tablouri canvas,  Fototapet, Invitații, Plicuri și mape de bani, Etichete și nu numai. Echipa noastră vă oferă servicii de personalizări și idei creative din pasiunea de a transforma în realitate cele mai frumoase amintiri.

"Limita este doar imaginația" și la Pixeda veți regăsi o varietate de modele de invitații - moderne, vintage, cu ornamente florale, clasice, elegante, de lux, personalizate cu propria poză, din catifea, carton lucios, carton sidefat, la care se adaugă un strop de creativitate. Textul invitației poate fi standard sau puteți să vă lăsați amprenta personală și să construiți propriul text, iar echipa noastră vă stă la dispoziție și cu variante alternative de texte ce se pot adapta pentru modelul de invitație ales.

Ne găsești atât online pe site-ul pixeda.ro sau la sediul fizic din Suceava, pe str. Mărășești, nr. 15.