5 motive să alegeți un tablou canvas personalizat

- 0 Comentarii

În prezent, în era fotografiilor și a selfie-urilor, fiecare persoană, indiferent de vârstă, își stochează cel puțin câteva sute de poze. Totuși, dintr-o multitudine de amintiri, unele sunt cu adevărat prețioase și merită să fie imprimate.

În mod obișnuit, fotografiile importante sunt imprimate și încadrate într-o ramă foto. La Pixeda, veți regăsi o modalitate originală de a capta atenția asupra momentelor importante din viața dumneavoastră. Aceste tablouri canvas personalizate reprezintă un element decorativ inedit, care să vă reflecte personalitatea, fiind în același timp un element elegant de decor, potrivit pentru orice încăpere.

Ce este un tablou canvas personalizat?

Un tablou canvas personalizat, realizat la Pixeda, este mai mult decât o imagine imprimată pe o pânză. Echipa noastră reușește să surprindă detaliile ce au făcut ca acea fotografie să fie atât de importantă pentru fiecare client în parte.

Fotografia dumneavoastră digitală poate fi transformată într-un frumos punct de atragere a atenției, potrivit pentru orice cameră.

De ce să alegi tablouri canvas personalizate?

Există multe modalități de imprimare și păstrare a fotografiilor. Imprimarea pe pânză, așa cum este un tablou canvas vine la pachet cu o multitudine de beneficii. Iată care sunt 5 motive importante pentru care vă recomandăm să alegeți tablouri canvas personalizate.

1. Tablourile canvas personalizate sunt versatile

Un tablou canvas reprezintă o modă atemporală, cu note clasice, elegante ce inspiră un spirit creativ. Tablourile canvas se potrivesc, în mod natural, în orice stil de design interior, indiferent dacă este modern-contemporan, tradițional sau de tranziție. Puteți da viață oricărei idei de design, decorându-vă casa sau biroul cu unul sau mai multe tablouri canvas personalizate.

S-ar putea să vă schimbați decorul în timp, dar frumusețea unui tablou canvas va rămâne aceeași. Datorită faptului că tablourile canvas fac parte dintr-o modă atemporală, acestea pot fi oferite drept cadouri elegante, originale, ce vor acoperi cu succes o mulțime de gusturi și preferințe.

 

2. Tablourile canvas personalizate de Pixeda.ro sunt accesibile

Un tablou canvas reprezintă alternativa mai accesibilă, în loc de achiziționarea unui tablou pictat artistic, la aceeași dimensiune. Vă puteți decora casa, biroul sau spațiul de afaceri, la un preț accesibil. Mai mult decât atât, aceste tablouri canvas personalizate de la Pixeda.ro vor surprinde personalitatea sau amintirile preferate care vă fac să zâmbiți ori de câte ori le priviți. De asemenea, afișarea fotografiei într-un tablou canvas este o amintire de neprețuit.

 

3. Tablourile canvas personalizate surprind natural orice fotografie

Lumina naturală sau artificială dintr-o cameră provoacă strălucire sau reflexii asupra fotografiilor imprimate pe hârtie lucioasă sau încadrate în spatele unei sticle dintr-o ramă foto clasică. Finisajul strălucitor împiedică uneori aprecierea pe deplin a fotografiilor.

În altă ordine de idei, un tablou canvas are un finisaj satinat-mat, ceea ce îl face ideal atât pentru camere întunecate, cât și pentru camerele scăldate în lumină.

 

4. Fotografiile arată întotdeauna bine într-un tablou canvas 

Orice tip de fotografie la rezoluție mare care vă place, va arăta întotdeauna bine pe pânză. Fotografiile care au caracteristici unice nu sunt întotdeauna surprinse în mod natural atunci când vine vorba despre o imprimare clasică pe o coală cartonată. Un tablou canvas va oferi fotografiei dumneavoastră notele unei eleganțe clasice care impresionează.

Portretele, imaginile de familie, natura moartă și fotografiile cu peisaje surprinzătoare sunt perfect evidențiate într-un tablou canvas. Orice încăpere va fi cu siguranță adusă la viață cu aceaste opere de artă personalizate.

 

5. Tablourile canvas personalizate realizate în dimensiuni variate

Aveți opțiunea de a alege dintr-o gamă largă de dimensiuni și forme atunci când optați pentru un tablou canvas. Vreți un tablou canvas a celei mai bune fotografii de la nuntă? Sau intenționați să vă decorați camera cu un colaj de poze cu întreaga familie? Indiferent ce intenționați să surprindeți într-un tablou canvas, echipa noastră de la Pixeda vă ajută să dați frâu liber creativității și nu numai.

Fotografiile sunt un mod de a păstra amintiri frumoase despre dumneavoastră și cei dragi. Ele sunt, de asemenea, reprezentarea perfectă a sufletului. Păstrarea lor în tablouri canvas personalizate aduc garanția că vă veți bucura de aceste momente frumoase o perioadă îndelungată de timp.

Accesați pagina tablouri canvas pentru a afla mai multe detalii despre prețuri, dar și cum puteți comanda un astfel de tablou canvas, chiar azi!

Comentarii (0)