Numere de mese – secretul organizării fiecărei nunți

- 0 Comentarii

Fiecare nuntă este unică, în special din perspectiva miresei. Este cunoscut faptul că acest eveniment se aranjează în jurul preferințelor mirilor. Totuși, pentru a rămâne în amintirea invitaților, este absolut necesar să organizați totul fără cusur.

Dacă pentru majoritatea evenimentelor importante organizarea este cheia, nunta necesită o atenție deosebită. Pentru că majoritatea nunților românești presupun un număr relativ mare de invitați, echipa noastră, Pixeda, vă recomandă să luați măsurile necesare pentru a evita haosul de a așeza oaspeții la mese, cu ajutorul unui set de numere de mese.

Numerele de mese sunt accesoriile care îi vor ajuta pe invitați să știe unde trebuie să stea. Mai mult, atunci când alegeți persoanele care stau la o masă, veți reuși să aveți o evidență pentru ca întregul eveniment să decurgă perfect.

 

De ce sunt importante numerele de mese?

Numerele de mese vă ajută în primul rând pentru o mai bună organizare a invitaților. Este important să vă gândiți să așezați persoane care se cunosc, la aceeași masă. În acest mod, oaspeții se vor distra mai mult.

În momentul în care întâmpinați invitații, veți observa cu ușurință numerele de pe mese și îi veți putea ghida repede, fără să faceți pe nimeni să aștepte la ușă.

O nuntă memorabilă este aceea în care toți invitații se simt bine primiți, în care se distrează alături de voi și de cei dragi. Este recomandat ca numerele de mese să fie în ton cu tematica nunții. Acest lucru se poate realiza cu ușurință, atunci când optați pentru aceeași paletă de culori atât pentru invitații, plicuri de bani, cât și pentru numerele de mese sau etichetele de pe sticle.

La Pixeda.ro avem seturi care se potrivesc pentru o gamă variată de gusturi și preferințe. În ceea ce privește culorile, vă recomandăm să alegeți cât mai puține nuanțe. Două sau trei nuanțe reflectă o notă de eleganță și de bun gust.

 

Design-ul numerelor de mese

Pe lângă scopul unei mai bune organizări, numerele de mese sunt elegante și reflectă respectul pe care îl acordați invitaților. Pentru ca nunta să fie fără cusur, numerele de mese, etichetele, invitațiile, și tematica ar trebui să fie în aceleași nuanțe.

La Pixeda.ro veți regăsi atât invitații, cât și plicuri de bani și numere de mese în aceleași palete de culori și modele. Regăsiți o gamă diversă de modele în categoria specială intitulată numere de mese. În altă ordine de idei, atunci când alegeți numerele de mese trebuie să vă orientați atenția și asupra fontului, deoarece cifrele trebuie să fie vizibile de la distanță.

 

Comentarii (0)